Cautare

6228 de rezultate pentru "lista telefon abonati romtelecom cluj" (4.87 secunde)
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
Acolo vei putea sa adaugi numere de telefon si adrese de mail alternative care vor fi folosite in cazul in care pierzi parola sau te trezesti ca esti blocat in afara contului tau.
Un telefon foarte bun si care beneficiaza de la eMAG de o reducere de 17% din pret este modelul A3 Galaxy A 300F care poate administra doua cartele SIM simultan, are o memorie de 16GB si functia de 4G.
Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus. ... Cert este ca Google ar putea lansa pana la sfarsitul anului un telefon propriu.
PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. ... - ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE. ... · Aluminiu · ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.
Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected].
Un telefon mobil modern poate fi localizat prin doua sisteme: ... in aces caz localizarea se face prin medosa triangulatiei, prin calcularea distantgelor de la telefon la mai multe antene terestre, precizia fiind de circa 5 metri);
IPOTEZE DESPRE POSIBILE CAUZE ALE TUMORILOR CEREBRARE FOLOSIREA UNUI TELEFON MOBIL Folosirea unui telefon mobil creste riscul de cancer cerebral.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania. ... Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica. ... 9 Cluj cu 1.825 voturi. ... "Familia mea are nevoie de mine la Cluj, iar prezenta mea este esentiala aici.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. ... Am discutat despre ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj-Napoca.
google-analytics.com